Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

Familiefeest 2018

Familiefeest 2018

Van 30 september 2018 10:00
tot 30 september 2018 16:00
Activiteit downloaden

Het begint inmiddels traditie te worden om ieder jaar het familiefeest met de Broeders van Sint Jan te vieren. Dit jaar op zondag 30 september. Iedereen die betrokken is bij één van de vele activiteiten van de Broeders van Sint Jan is van harte welkom! Een speciaal welkom aan alle families van de Gerardus Majellaparochie, de families van de kinderen die mee zijn gegaan op de LVW-kampen en de jongeren van LVW!

De dag begint met een hoogmis om 10 uur in de Gerardus Majellakerk. Bij het verlaten van de kerk zult u een heilige ontmoeten waarmee u het komend jaar op weg kunt.
Aansluitend wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee in het Leerhuis achter de kerk. Het koffiedrinken gaat over in een lunch met broodjes met hamburgers en knakworstjes voor de kinderen. Uiteraard is er ook dit jaar weer een springkussen en tijd om lekker te spelen.

De middag wordt gevuld met keuzeprogramma's voor volwassenen, tieners en kinderen. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er een creche. Thema van het Familiefeest is "Gewoon Heilig". Heiligheid in het dagelijks leven is het onderwerp dat op verschillende manieren in de keuzeprogramma's aan bod komt. Ook dit jaar is er weer een taartenwedstrijd. Heiligen bieden vast genoeg inspiratie voor prachtige taarten! De familiedag wordt afgesloten in de kerk waarbij gezinnen speciaal een zegen kunnen ontvangen.

Het programma ziet er dan zo uit:

  • 10:00 Hoogmis
  • 11:30 Koffiedrinken en ontmoeting, daarna lunch
  • 13:00 Workshopronde 1 (keuze uit 3 workshops/lezingen)
  • 13:45 Workshopronde 2 (keuze uit 3 workshops/lezingen)
  • 14:30 Koffie/thee en taartenwedstrijd
  • 15:30 Afsluiting in de kerk met Rozenkransgebed en gezinszegen 
  • 16:00 Einde

Graag aanmelden via de website. OPGELET: Geef bij de "opmerkingen" in het inschrijfformulier even aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Voor meer informatie kunt u een email sturen aan lvw@stjan.org 

2018-09-30 10:00:00
2018-09-30 16:00:00
U bevindt zich hier: Home Den Haag Activiteiten Familiefeest 2018
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.