Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

Familiefeest

Familiefeest

Van 24 september 2017 10:00
tot 24 september 2017 16:00
Activiteit downloaden

Locatie: Vleutenseweg 517, 3532 HK Utrecht, The Netherlands Vleutenseweg 517, 3532 HK Utrecht, The Netherlands

Het begint inmiddels traditie te worden om ieder jaar het familiefeest met de Broeders van Sint Jan te vieren. Dit jaar op zondag 24 september. Iedereen die betrokken is bij één van de vele activiteiten van de Broeders van Sint Jan is van harte welkom! Een speciaal welkom aan alle families van de Gerardus Majellaparochie, de families van de kinderen die mee zijn gegaan op de LVW-kampen en uiteraard de jongeren van LVW!

De dag begint met een hoogmis om 10 uur in de Gerardus Majellakerk. Deze keer een extra bijzondere viering want broeder Johannes-Pio zal dan zijn eerste H.Mis in Utrecht vieren!
Aansluitend wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee in het Leerhuis achter de kerk, waarna de workshops voor de volwassenen en het kinder- en tienerprogramma van start gaan. Voor de allerkleinsten is er een crèche, ook voor de jongeren is er een apart programma. Er is een lunch met broodjes en er zijn knakworstjes en hamburgers voor de kinderen.

De middag wordt gevuld met allerhande activiteiten en spelletjes, waaronder de taartenwedstrijd: wie bakt dit jaar de lekkerste en/of origineelste taart? Thema van het Familiefeest het 100 jaar Maria van Fatima. De familiedag wordt afgesloten in de kerk waarbij gezinnen speciaal een zegen kunnen ontvangen en echtparen kunnen hun huwelijksgeloften vernieuwen. Het programma ziet er dan zo uit:

  • 10:00 Hoogmis
  • 11:30 Koffiedrinken en ontmoeting, daarna lunch
  • 13:00 Workshopronde 1 (keuze uit 3 workshops/lezingen)
  • 13:45 Workshopronde 2 (keuze uit 3 workshops/lezingen)
  • 14:30 Koffie/thee en taartenwedstrijd + Maak kennis met Sint Jan LVW
  • 15:30 Afsluiting in de kerk met gezinszegen en vernieuwing huwelijksgeloften
  • 16:00 Einde

Graag aanmelden via de website. OPGELET: Geef bij de "opmerkingen" in het inschrijfformulier even aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Voor meer informatie kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


2017-09-24 10:00:00
2017-09-24 16:00:00
U bevindt zich hier: Home Den Haag Activiteiten Familiefeest
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.